Talitha Pranger

Foto en videograaf

Contact

Hallo wat leuk dat jij op mijn website bent terecht gekomen. Ik ben Talitha en mijn favoriete hobby’s zijn fotograferen en wandelen in de mooie natuur en ik hou ontzettend veel van dieren ik word ook wel de Boerin genoemd. De perfecte combinatie om mooie landschaps- en dierenfoto’s te maken. Maar ik vind het ook super gaaf om mensen in beeld te brengen.

Het fotograferen met de omgeving en het licht wat er om dat moment is en simpel materiaal zoals een telefoon vind ik juist een leuke uitdaging. Daarom heb ik een Instagram account waarop ik alleen maar foto’s laat zien die ik met mijn telefoon heb gemaakt.

Wat ik ook super leuk vind is om vrijwilligers werk te doen voor verschillende festivals en evenementen. Zo heb ik bijvoorbeeld gefotografeerd bij een podium in Sneek, heb ik in de organisatie gezeten van Epop Festival in Epe  en heb ik in het dorp waarin in nu woon voor Bigpop Festival, Trekkertrek Kamperveen, IJsbaan de Flesse en Oogstdag Kamperveen verschillende foto’s, video’s en poster ontwerpen mogen maken.

Copyright © 2019 – Talitha Pranger Photography