Campagne video

IJsbaan de Flesse

Campagne video IJsbaan de Flesse Oosterwolde

Voor IJsbaan de Flesse heb ik afgelopen week deze campagne video en poster mogen maken. De IJsbaan doet namelijk mee aan de Clubkas actie van de Rabobank. Dat houd in dat Rabobank leden kunnen stemmen op hun favoriete club. Hiermee krijgt de betreffende club waarop gestemd word een x bedrag per stem. Het mooie is dat hiermee de clubs wat vrijwel alleen maar uit vrijwilligers bestaan, nog meer activiteiten kunnen organiseren. Of bijvoorbeeld onderhoud aan hun clubgebouw kunnen gaan doen. Echt een super mooi initiatief van de Rabobank. En natuurlijk help ik daar graag een steentje aan bij voor IJsbaan de Flesse, want schaatsen is natuurlijk één van mijn favoriete sport.

Eigenlijk werd er alleen gevraagd of ik een poster wou gaan maken voor de actie. Alleen bedacht ik mij later ook nog van hé misschien kunnen we voor de grap ook een campagne video maken met de oproep om op IJsbaan de Flesse te stemmen. De vrijwilligers vonden dit zo’n leuk idee dat we dit ook uiteindelijk zijn gaan uitwerken :).  Het leuke is dat Jan Klompmaker, vrijwilligers en een aantal kinderen hieraan mee hebben gedaan. En kon ik weer een keertje oefenen met filmen en editen. Bekijk hieronder de Campagne video.

Met deze campagne hebben we de originaliteit prijs gewonnen van maar liefst 500 euro! En daarboven op kwamen nog de stemmen van jullie, in totaal heeft dit bijna 1000 euro opgeleverd. Zo gaaf!

IJsbaan De flesse Oosterwolde

Copyright © 2020 – Talitha Pranger Photography